Lägenhet 902
Lägenhet 902
Lägenhet 902
Lägenhet 902
Lägenhet 902
Lägenhet 902
Lägenhet 902
Lägenhet 902
Lägenhet 902
Lägenhet 902
Lägenhet 902
Lägenhet 902
Lägenhet 902
Bo Stugor & Lägenheter Stugor och Lägenheter

Lägenhet 902

Hemtrevlig och välutrustad lägenhet med ski-in och alla upplevelser och service på bekvämt gångavstånd. Mysigt, ombonat, och välplanerat är ord vi ofta ser i våra gästers omdömen. Kanske är du vår nästa nöjda gäst som kommer tillbaka till oss år efter år?

Lägenheten på ca 51 kvm med 6 bäddar ligger på skarssvängen 8A i Brf Ramis 5. Uteplats med platsbyggda möbler i soligt sydvästläge med tillgång till klotgrill för kol/briketter. Utanför lägenheten finns även egen parkeringsplats med motorvärmare, skidförråd, låsöglor för moutainbikes och nyckelskåp med kodlås. Smart-TV. Bredband 100 Mb. Rökfri. Husdjur ej tillåtna.
Allrum med matplats, soffgrupp och utgång till uteplats. Köksavdelning med spis, ugn, kyl, frys, micro och diskmaskin. Badrum 1 har WC, torkskåp, tvättmaskin och torktumlare. Badrum 2 innehåller dusch och bastu. Sovrum 1 har en våningssäng med bredare nederslaf 120 cm (familjebädd) och generösa garderobsutrymmen. Sovrum 2 har en dubbelsäng (140 cm) och en våningssäng. Hallen är rymlig och utrustad med extra garderober.
Vintertid är det ett par hundra meter upp till liften och till Lill-Ramis för de minsta. Längdspåren ut i Nordic Ski-center systemet och skoterleder finns runt knuten. Sommartid har du Ljusnan och flera vandrings- och cykelleder nedanför huset. Sommarliften som låter dig susa ner downhill på mountainbike och den vackra 9-håls golfbanan längst Ljusnan är lika nära.
Pälsdjursallergiker bör känna till att ägarens hund vistats i bostaden ett par gånger per år.