stugvärden logga

Om oss

Hans och Lillan tog över Stugvärden 2013 och har sedan dess växt företaget till ett av dem största i området. Vi jobbar framför allt med stugservice, receptions service med nyckelhantering samt städ i alla dess slag. Vi jobbar ständigt med att utvecklas och i alla högsta grad att vara i framkant med arbete som är hållbart för miljön. Vi arbetar med agenda 2030 som sätter höga krav på vad som krävs för miljön och vårt samhälle. Några av stegen vi som företag tagit för att följa detta är, vi jobbar med växtbaserat 100% biologiskt nedbrytningsbara professionella rengöringsprodukter samt att vi vid varje tillfälle möjligt använder oss av eldrivna bilar.

Vi tar största allvar på kvalitén när dem kommer till alla delar av vårat företag och jobbar ständigt med att förbättra den. Inom städ utbildar vi alla våra arbetsledare samt så mycket personal vi kan genom servicebranschens yrkesnämds utbildningar som ger yrkes bevis inom städservice nivå 4a. Nu på senaste har vi arbetet med att öka kvalitén på vårat gäst bemötande genom att skapa ett info Point med all information våra gäster kan önska för deras fjällsemester på en plats.

Med denna nya info Point tillkommer även ny dörr för samarbeten med partners inom alla områden. Vår strävan är att när en kund öppnar vår dörr ska kunden kunna få hjälpa med allt från start till mål både när det kommer att planera sin semester men även för dem som vill bygga och hyra ut hus i Funäsfjällen. Våran byggnads konsult hjälper till att forma drömmen, våra hantverkare att sätta stommen, våra elektriker att få lampa att lysa, våra rörmokare att få duschen att flöda samt att våran 10 års långa kompetens inom uthyrning och fastighets skötsel tar han om uthyrningen sen tillsammans med destination Funäsfjällen.

Vårat kontor hittar ni på Vallarvägen 4 i Funäsdalen det stora röda huset direkt i korsningen även kallat Östgården. Så välkommen in med vilka funderingar och tankar du nu än kan ha.