stugvärden logga

Jobba hos oss

Vilka är vi och vad får du som anställd hos oss?

Vi är stävar efter att vara en humanistisk arbetsplats som ständigt utvecklas och förändras, en arbetsplats där alla är välkomna och vi skapar en fantastisk miljö och massa härliga minnen tillsammans. Vi satsar ständigt på att utbilda och lära våran personal och därför får alla nyanställd personal en 40 timmars lång grundutbildning inom städning som självklart räknas som arbetstid. Du som anställd har även stora möjligheter att utvecklas och växa inom företaget genom yrk utbildning samt mer ansvar o.s.v. Genom att vara anställd hos oss får du även tillgång till säsongskort för utförsåkning till rabatterat pris. Vi strävar även efter att hålla flexibla scheman så gott det går för att passa din livsstil. Vi är självklart anslutna till FORA samt Almegas arbetsgivares organisation.

Vad gör man som anställd hos oss?

Främst utför man mycket städ hos diverse kunder. Detta kan vara avresestäd efter att veckogäster lämnat sitt boende, hemstäd hos företag och privat personer och även storstäd eller flyttstäd. Man utför även kontroller efter vecko boende så kallade ”avsyningar”, tvättar, små fix/reparationer hos stugägare samt markskötsel i form av gräsklippning eller snöskottning.

Våra krav på anställda.

Våra krav är ganska enkla, vara snäll och trevlig mot gäster men lika väl dina medarbetare, vara egendrivande och vilja framåt både personligt men också som grupp samt villig till att lära sig nya grejer och utvecklas. Körkort är inget krav men fördelaktigt då det kan bli långa avstånd mellan jobb, detsamma gäller boende då vi har tillgång till enstaka personal boenden men tyvärr ej oändligt.

Om du känner att Stugvärden skulle kunna vara nått för dig vänligen fyll i kontakt uppgifter, CV samt lite information om dig i formuläret nedanför:

Vänligen skicka med ett CV
Enbart en fil.
Begränsning 30 MB.
Tillåtna filtyper: txt doc docx png html htm odt pdf xls xlsx ods ppt pptx.