bygg

Byggstäd

Efter att byggprocessen är klar finns det ofta ett stort behov av en noggrann och specialiserad städservice. Det är därför våra professionella byggstädtjänster finns här för att hjälpa till.

 

Vårt team har många års erfarenhet av att städa byggarbetsplatser av alla storlekar. Från småhus till stora kommersiella byggnader, vi kan hantera alla typer av byggstädprojekt med lätthet. Vårt team är utrustat med de senaste verktygen och teknikerna för att säkerställa att varje yta rengörs noggrant, vilket gör att ditt utrymme ser och känns helt nytt.

 

Vi förstår att byggstädning kan vara en skrämmande uppgift, med allt skräp, damm och smuts som samlas under hela processen. Det är därför vi erbjuder anpassade städtjänster för att passa just dina behov. Oavsett om du behöver en engångs djuprengöring eller löpande underhållstjänster så har vi dig täckt.

 

Kontakta oss idag för att boka en konsultation och lära dig mer om våra byggstädtjänster. Låt vårt team ta bördan från dina axlar och lämna ditt utrymme att se och kännas fräscht och rent.

Med grovstäd menas mer dra bort plast och rensa stora grejer
Mellan vilka datum skall städet utföras?

Startdatum

Slutdatum

om det är tunga grejer så vi behöver avsätta mer än en personal eller annan info som kan vara viktig