Funäs Ski Lodge

På Röstberget, mellan byn Funäsdalen och Ski in ski out till Funäsdalsberget (dalstation Röstberget) finns Funäs Ski Lodge med lägenheter i fyra storlekar, från 39 - 120 m2 i hus A, B, C och D. Med tio minuters promenad så är du i centrum i den gemytliga byn Funäsdalen.

På Röstberget, precis mellan byn Funäsdalen och ski in - out till Funäsdalsberget finns Funäs Ski Lodge, ett modernt och kvalitativt boende om 35 lägenheter i fyra storlekar, från studio lägenheter om 39 m2 till generösa generations- eller flerfamiljsboendet på 120 m2, i hus A, B, C och D alla med utsikt över Funäsdalssjön och Rödfjället.

Funäs Ski Lodge består av sex fristående byggnader med fem till åtta lägenheter i varje, en gemensam parkering med motorvärmaruttag, skidförråd och egen vallabod, boendet är utvecklat inspiration från den unika Härjedalska arkitekturen och presenterat den på ett modernt vis med höga krav på funktion.


Med Sveriges närmsta Ski in Ski out läge blir Funäs Ski Lodge ett naturligt förstahands val för dig som vill åka skidor på Funäsdalsberget eller åka längdskidor och pröva Nordic Ski spåren. Med fem till tio minuters promenad så kommer du till centrum i byn Funäsdalen, här finns café och restauranger, välsorterad ICA butik, Systembolag, Post, bank, museum och sportaffärer med mera.

Information

Highlights
  • Husdjur tillåtna
  • Wifi
  • Rökfritt
  • Ski in/ ski out (alpint)

Contact information