Bruksvallarnas Stugby
Bruksvallarnas Stugby
Bruksvallarnas Stugby
Bruksvallarnas Stugby
Bruksvallarnas Stugby
Bruksvallarnas Stugby
Bo Stugor & Lägenheter Stugor och Lägenheter

Bruksvallarnas Stugby

Bruksvallarnas Stugby ligger i en sydvästläge med utsikt över Skarvarna, Kariknallarna och flera andra fjäll. Om det fanns ett uttryck för ski in/ski out gällande längdskidåkning skulle detta passa på stugbyns läge. Sommartid är det nära till vandring.

Vår by är en bostadsrättsförening bestående av 53 stugor och 3 lägenheter med självhushåll varav cirka 30 hyrs ut. Det personliga ägandet av stugor gör varje stuga speciell och välskött.
Stugorna varierar mellan 2-8 bäddar.
WIFI FINNS I ALLA STUGOR UTOM STUGA 201.
Nästan alla stugor har torkskåp, vissa är utrustade med bastu och/eller braskamin. I några av stugorna är husdjur tillåtet, dock är det endast tillåtet med 2 hundar/stuga. Alla stugor är rökfria. Längdspårsystemet och elljusspår i direkt anslutning till stugbyn.
Pension: Självhushåll
Storlek/ stuga: 27-64 kvm.
HITTAR DU INTE VAD DU SÖKER, KONTAKTA OSS SÅ KAN VI KANSKE HJÄLPA DIG.
ÖNSKAR NI SLUTSTÄDNING ELLER SÄNGLINNE, KONTAKTA OSS PÅ TELEFON 070-5591091 ELLER MAIL info@bruksvallarnas-stugby.nu. HAR DU ANDRA ÖNSKEMÅL SÅSOM KORTVECKA ALTERNATIVE LÄNGRE HYRPERIOD, KONTAKTA OSS GÄRNA.
Om du önskar avbeställningsskydd så finns det att teckna på Europeiska ERV, www.erv.se.
Nyckel får Du i vår reception, om Du planerar att komma efter klockan 18.00 ring oss gärna på telefon
070-5591091
Du har tillträde till stugan från klockan 16.00 avresa sker senast klockan 11.00, för de gäster som har bokat städning gäller avresa senast klockan 10.00.