Siljeströms Fjällgård

Vi erbjuder ett prisvärt boende i Funäsfjällen för grupper/sällskap, "stora" familjen eller kompisgänget. En anläggning för självhushåll som passar alla plånböcker. Anläggningen har 16 rum och upp till 43 sängplatser. Finns olika rumsalternativ från 2 - 4 bäddsrum.

Anrika Siljeströms finns sedan 1907 på bästa läge mitt i Tänndalen. Vid fjällgården finner ni Tänndalens skidstadion där det utgår miltals rösade fjälleder och elljursspår. Siljeströms Fjällgård ligger perfekt för att uppleva de underbara vildmarksområdena kring Funäsdalen och Tänndalen. Fjällgården har 16 rum med sammanlagt 43 bäddar. Fastigheten kan användas av en stor familj eller två/tre familjer som går samman alternativt av skidklubbar eller andra föreningar som söker ett prisvärt boende. Siljeströms Fjällgård är en äldre fastighet med en gedigen historia och med mycket charm att uppleva.
Bastu finns i huset men ni behöver 10-kronor för att använda den. För två 10-kronor kan ni bada bastu i 20 min.

Tänndalen ligger 15 km väster om Funäsdalen och 10 km från den norska gränsen. Det höga läget nära norska gränsen gör området till en av de mest snösäkra platserna i Europa.

Tänndalen erbjuder även ett stort utbud av aktiviteter sommartid. Här kan man fjällvandra, jaga, rida, cykla mountainbike, fiska, plocka bär och svamp och göra härliga dagsutflykter och enkelt välja bland de 30 guldturer som är utmärkta runt omkring området.

Siljeströms Fjällgård erbjuder ett prisvärt boende i Funäsfjället för större grupper och sällskap - i en anläggning för självhushåll som passar alla plånböcker - välkomna!
Välkommen

Information

Highlights
  • Rökfritt

Contact information