Bruksvallslidens Hotell & Sportcenter
Bruksvallslidens Hotell & Sportcenter
Bruksvallslidens Hotell & Sportcenter
Bruksvallslidens Hotell & Sportcenter
Bruksvallslidens Hotell & Sportcenter
Bo Stugor & Lägenheter Stugor och Lägenheter

Bruksvallslidens Hotell & Sportcenter

Välkommen till Bruksvallsliden Hotell & Sportcenter. I hjärtat av längdmeckat Bruksvallarna ligger vårt hotell, stugor och lägenheter. Direkt anslutning till vandringsleder, längdspår, skoterleder, mataffär, skidbutik, inredningbutik "Vävstugan" samt hotellrestaurang och restaurang Brasseri Kerstin.

Bruksvallsliden Hotell och sportcenter ligget mitt i Bruksvallarna, en levande fjällby och turistort som ligger i fjälldestinationen Funäsfjällen, i västra Härjedalen. Bruksvallarna är navet i 300 km längdspår och 450 km rösade leder. Området bjuder på 147 nedfarter på ett liftkort, 470 km MTB leder, vandringskoncept med 30 guldturer och 200 fiskevatten på ett fiskekort. På hotellet finns ett sportcenter med butik och uthyrning av skidor och cykel. I byn finns skidstadion, livsmedelsbutik, gym, toppstuga med bandvagnstrafik, rullskidbana, hantverksbutik, café, våffelstugor, restaurang, skoteruthyrning, mejeri, levande jordbruk med kor, får och getter.
Här väntar således aktiviteter året runt. Njut av dagarna på fjället under de åtta årstiderna, varje del av året har sin charm och styrka. Under sommar och höst ger vi oss ut på fjället och upplever naturens skönhet. Vandring, löpning, paddling, cykling och mycket mer skapar minnen för livet. Försäsongen i Bruksvallarna präglas av träningsläger och korta dagar. När jul och nyår kommer lägger sig lugnet och vintern har kommit. Framåt mars är dagarna till fjälls helt underbara. Solsken och härlig stämning gör att dagarna ute blir långa. Addera lokalt mathantverk och alla sinnen har tillgodosetts. Livet till fjälls har sin charm oavsett skrud.
Välkommen att utforska Bruksvallarna, och välkommen till Bruksvallsliden Hotell och sportcenter. 
 
//Familjen Myhr
 
“kom som en gäst, åk som en vän”