Älgen 71 6-bäddsstuga med braskamin, bastu och wifi

Älgen 71 är ett av exklusivt och modernt fjällhus med smakfull inredning. Huset är fullt utrustat med bastu, kamin, tv i vardagsrummet och wifi. Det finns 3 sovrum. Byggår 2008.

Älgen 71 är en modernt fjällhus som byggdes 2008. Huset är fullt utrustad med bastu, kamin i vardagsrummet som har utsikt mot fjäll och skog. Huset är inrett med stil och design. Här finns totalt 3 sovrum varav två med dubbelsäng och ett med våningssäng I entréplan finns stort badrum med bastu. Det finns tvättmaskin och inbyggt torkskåp.

Vargen 71 ligger i den vackra tallskogen i stugområdet Kremlan nära till Tännäskrökets nedfarter. Ca 300 meter från stugan ligger Tännäskrökets centrum. Här har du sportbutik och skiduthyrning, restaurang och vårt fina barnområde och Mattes Fäboland med getter, och kaniner. Här utgår Hemkrökets liftar med 17 nedfarter och toppstuga.

Från stugan når du lätt ut på Tännäskrökets längd- och skoterleder. Våra längdspår går runt tjärnen och är 2,5, 5 km. Skoterleden tar dig ut till ett av världens bästa pistad skoterledsystem.

Alla våra stugor och lägenheter är rökfria. Denna stuga är husdjurstillåten.

Information

Highlights
  • Husdjur tillåtna
  • Bastu
  • Wifi
  • Braskamin/Öppen spis